23.08.2019  |  Business  |  Branchenyt

Søstrene Grene vil åbne webshop

Kæden der har 245 fysiske butikker vil nu også være at finde online.

Den populære detailkæde Søstrene Grene, der tidligere har stået fast på udelukkende at bestå af fysiske butikker, sadler nu om, og introduktionen af en webshop er ikke det eneste nye, der sker for kæden.

”Webshoppen er en lille del af den store digitale transformation, vi er i gang med. Vi har tidligere nærmest sat en ære i at være så analoge som muligt, men nu har vi ambitioner om at udvide med et digitalt univers i tråd med vores kerneværdier," siger adm. direktør og medejer Mikkel Grene til Finans og han forklarer ligeledes at det for mange butikker i dag er en nødvendighed at starte en webshop, men for Søstrene Grene er det valg, de har taget.

Det er også planen at der skal ske ændringer i de fysiske butikker. Der skal være færre, og de skal være større og kunne mere end de kan i dag.

I detailkædens seneste regnskabsår 2017/2018 var der en markant stigning i omsætningen til knap 900 mio. kr. Samtidig blev overskuddet mere end fordoblet til 77,5 millioner.

Webshoppen skal efter planen lanceres i starten af 2020.

www.sostrenegrene.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere