28.09.2015  |  Business  |  Branchenyt

Søstrene Grene åbner butikker i Holland

Den danske butikskæde Søstrene Grene ekspanderer i udlandet og åbner en række butikker i Holland.

Det går godt for Søstrene Grene. Så godt, at butikskæden, som åbnede sin første butik for 40 år siden, nu har sat gang i en større ekspansion i Holland, skriver børsen.dk.

”På mange måder minder Holland om Danmark. Det er et lille land geografisk, men åbent over for internationale varer. Folk kigger ud og synes det er spændende med ting udefra”, siger Mikkel Grene, administrerende direktør i Søstrene Grene, til Børsen.

Søstrene Grene er startet ud i den nordlige, hollandske by Groningen, og planen er, at den hollandske franchisetager skal fortsætte med at åbne butikker:

”Vi har lavet en rammeaftale, hvor vi har aftalt at udvikle Holland sammen med dem. De har fået hele Holland, til gengæld skal de åbne et vist antal butikker hvert år”, fortæller Mikkel Grene der sammen med Cresten Grene er anden generation i virksomheden.

Søstrene Grenes har, ud over Danmark og Holland, også butikker i Norge, Sverige, Island, Frankrig, Spanien og Japan.  

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere