12.07.2015  |  Interior  |  Tekstiler

Södahl præsenterer ny efterårskollektion

Södahls nye efterårskollektion ´Be authentic´ indbyder til både glamour, fordybelse og autenticitet med sine mættede og dybe farver.

Södahl er klar med sin efterårskollektion, der har fået navnet ´Be authentic´. Kollektionen byder på et nyt farveunivers, hvor China Blue, Masala/Wine og Pine sætter et præg produkterne.

De tre mættede og dybe farver indbyder både til glamour, fordybelse og autenticitet.

Mens China Blue er den dynamiske og magtfulde farve, der allerede har slået sig fast som en af efterårets absolut ”must have”-farver, er Masala/Wine den spirende trendfarve med etnisk inspiration og kobberrødt slægtskab. Pine er den nye, støvede grønne farve, som igennem botanikkens opblomstring som markant boligtendens har sået små frø i forårs- og sommermånederne.

Det hjemmelavede, uperfekte look med små gennemtænkte detaljer kombineret med klassisk nordiske dessiner giver et unikt og personligt udtryk.

Se produkterne her

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere