Sæt kulør på vandet
Butikkerne kan nu ride med på sundhedsbølgen med den nye MyFlavour karaffel fra Eva Solo, der giver mulighed for at servere vand i en karaffel fyldt med frugt og grøntsager. Den giver også gode muligheder for sjove og nemme events i butikken.
Det er sundt at drikke meget vand, hvilket efterhånden er gået op for de fleste forbrugere. Den sundhedstendens tager Eva Solo nu skridtet videre: de har skabt karaflen MyFlavour, der gør det let at give vandet smag med skønne frugter, grøntsager eller krydderurter.
Vandkaraflen har et aftageligt spyd i låget, så det er nemt at sætte alle mulige former for aroma på det livgivende drikkevand. Det ser smukt ud, og det er nemt at få frugt og grønt op af karaflen igen.
Spyddet i MyFlavour-karaflen kan tages af, ligesom karaflen kan bruges helt uden låget. Dog anbefales det, at låget er på, når karaflen, der er designet af Claus Jensen og Henrik Holbæk fra Tools, står i køleskabet. På den måde tager vandet ikke uønsket smag fra omgivelserne.
I forbindelse med lanceringen af MyFlavour har Eva Solo fået Louise Lorang til at skabe fire forskellige smagsvarianter: en Pink Summer, en Purple Rain, en Green Power og en Exotic Water.
Opskrifterne kan butikkerne give videre til kunderne, og dermed er der en god historie at fortælle omkring produktet, fortæller Mia Saks fra Eva Solo.
Håbet er naturligvis, at opskrifterne inspirerer til yderligere eksperimenter hjemme i køkkenet. I princippet kan alt lade sig gøre, fortæller Louise Lorang.
Et udgangspunkt, hun holder sig til, er dog ganske uvidenskabeligt. Det går ud på, at hvis frugternes eller grøntsagernes farver matcher, smager de som regel også godt sammen. Det er f.eks.: lime, æble og stjernefrugt agurk, fennikel, selleri og æble hindbær, jordbær og melon.
Et stykke vaniljestang giver en rigtig fin, sød smag til vandet, så man måske kan give sine børn dét frem for sodavand. Kanel giver en raffineret smag, mens et par stykker rødbede giver en fin lyserød farve, men ikke smag. Bruger man bær, er det i øvrigt en god idé at trykke lidt på dem, inden de sættes på spyddet, så afgiver de mere smag, lyder nogle af Louise Lorangs mange tips.
Efter fire til fem timer har vandet taget smag af frugterne og grøntsagerne, men ideelt lader man det stå natten over.
Skal der holdes fest, er karaflen også super dekorativ at servere drinks i. Det kan eksempelvis være en iskold gin/tonic med agurkeskiver, lime og fennikel på spyddet.
Eva Trio i Masterchef
En anden nyhed fra Eva Trio er, at deltagerne i den nyeste udgave af Masterchef, der netop nu løber over skærmen, laver deres fantastiske retter i Eva Trios rustfri stålgryder og bruger Eva Trio køkkentilbehøret.
Brug det i forretningen
Netop nu hvor sommeren står for døren, kan det være et fint event at have de super dekorative vandflasker stående i butikken og tilbyde kunderne et glas koldt vand med den smag, de foretrækker, og på den måde få præsenteret de dekorative muligheder.
Om årsagen, til at man netop nu lancerer en ny karaffel, fortæller Mia Saks, at Eva Solos ikoniske vandkaraffel snart har 10 års jubilæum og er blandt de bedst sælgende produkter i porteføljen.
Den tager vi selvfølgelig ikke ud af sortimentet, men vi mener, at vi med den nye karaffel tilfører noget nyt, der har potentiale til at blive endnu en salgssucces ude i butikkerne.
Eva Solo bruger i høj grad de sociale medier til at bakke op om lanceringen af den nye vandkaraffel.