06.03.2023  |  Dining  |  Table top

Sæt knald på foråret

Stelton lancerer nu en limited edition af den verdenskendte EM77 termokande i farven poppy yellow. Farven er tænkt som en accent til de mere douce nuancer, der ellers hersker i tidens boligindretning. Et stænk af farve, der lyser op og vækker glæde som de første solbeskinnede blomster på en forårsdag. 

EM77-termokanden med den geniale vippeprop blev skabt af Erik Magnussen i 1977 og er siden blevet produceret i Danmark i mere end 100 farver. Det ikoniske design holder fortsat kaffe og te varm verden over. Kandens glasindsats kan skiftes, hvis uheldet er ude, og alle kandens dele findes som reservedele, så den er sikret et langt og bæredygtigt liv. EM77 er naturligvis BPA- og phthalatfri. Den unikke vippeprop samt skruelåg medfølger, så der ermulighed for at udskifte lukkemekanikken alt efter behov.

www.stelton.dk

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere