05.05.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Sæt dit præg på Nespresso Pixie Clips maskine

En spændende ny maskine, der giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed.

Nespresso fortsætter med at lave innovative maskiner og smart design. Den nye Pixie Clips maskine imødekommer Nespresso den stigende efterspørgsel på personaliserede livstilsprodukter. Det er nu muligt at skifte sidepanelerne på maskinen, så du kan tilpasse din maskine til netop din stil eller de sidste nye designtrends.

Med et simpelt klipsesystem er det enkelt at ændre maskinens udseende. Vælg blandt er udvalg af udskiftelige sidepaneler og genopfrisk din maskine med et nyt look på ingen tid.

Alle Nespresso maskiner er udviklet til at komplementere og fremhæve aromaen, cremaen og smagen fra en Nespresso Grand Cru kaffekapsel, samtidig kan den afspejler din personlige stil, ved hjælp af et  bredt udvalg af sidepaneler. 

Pixie maskinen har to programmérbare kopstørrelser. Drypbakken kan desuden justeres, så der også er plads til store kopper.

Maskinen sælges med to sæt udskiftelige sidepaneler (Black & Lemon Neon eller White & Coral Neon). Der findes 12 andre sæt sidepaneler i originale designs.

www.nespresso.com 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere