09.02.2021  |  Interior  |  Design

Særudgave

Aalto vasen er et uomgængeligt designikon, som over årene er relanceret i nye farver og formater.

I 2021 lancerer Iittala en helt unik og nummereret særudgave af den populære vase – i en limited edition.

Vasen har en sjælden set form, som afviger en smule fra den klassiske Aalto vase. Den klassiske, mundblæste vase med de organisk svungne former tilbydes i jubilæumsåret også i en special edition-udgave fremstillet af 100 procent genbrugsglas fra Iittala Glass Factory.

 Vasen er fundet i Iittalas historiske arkiv, og der er tale om en yderst sjælden set form. Vasen med det meget specielle udtryk, som minder om en boomerang, blev faktisk sat i produktion i 1937. 

Den er spidsere og slankere i sit udtryk end den klassiske Aalto vase og der findes kun tre bevarede vaser fra den oprindelige produktion. Jubilæumsmodellen fås i fire farver: kobber, mosgrøn, mørkegrå og klart glas. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere