Jobopslag

Sælger søges til Sjælland/Fyn

GARTEX A/S

www.gartex.dk

  • info@gartex.dk
  • +45 76 24 06 66
  • Vesterballevej 10, 7000, Fredericia
Se profil  
Stilling: Sælger søges til Sjælland/Fyn
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sjælland
Oprettelses­dato: 04.10.2018
Søg job  

Gartex A/S, en af Danmarks førende gardingrossister, udvikler hver sæson Gartex Living kollektioner, som udtrykker vores store passion for design og lækre kvaliteter samt fokus på funktionalitet.

Gardinkollektionerne har altid været bygget op omkring koncepter, som giver muligheder for at kombinere forskellige farver, mønstre og kvaliteter.

Samme filosofi er naturligvis gældende for Compliments, som er brandet for lækre boligtekstiler til den kvalitetsbevidste forbruger. Compliments er kvalitetstekstiler til hele boligen med udgangspunkt i nordisk design traditioner. Og med udvikling af to årlige kollektioner, er vi altid på forkant med tidens trends.

Sortimentet indeholder puder, plaider, duge, sengetøj, sengetæpper, håndklæder, bademåtter og bruseforhæng.

Koncepttænkning er kendetegnet for alle produktkategorierne. Alle kategorier rummer massevis af kombinationsmuligheder, så der ved mix af farver, design og kvaliteter kan skabes et helt personligt unik udtryk.

Klik her for at se stillingsopslaget på Instagram 

 

Tags: GARTEX A/S

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere