Jobopslag

Sælger - Interiør til Fields

Stilling: Sælger
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.08.2019
Geografi: Hovedstaden
Oprettelses­dato: 09.04.2019
Søg job  

Bahne på Fields søger en dygtig og erfaren sælger til boligafdelingen pr. 1. august 2019.

Det er et MUST, at du har en faglig relevant baggrund enten som dekoratør, butiksassistent eller lignende.

Du vil få ansvaret for vores egen Bahne interiørkollektion, og arbejdstiden inkluderer hver 3. weekend (begge dage) og 2 vagter om ugen til kl. 20.15 + 1 ugentlig fridag.

Som sælger i Bahne er du bekendt med vigtigheden af SALG og GOD SERVICE.  Du er kreativ og brænder / har flair for dekoration.

Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.

Du drømmer om at blive en del af Bahnes familievirksomhed, hvor salg og professionel kundeservice er i fokus.

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) sendes til Annette Olsson pr. mail job@bahne.dk.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

Tags:

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere