29.11.2018  |  Furniture  |  Belysning

Så blød som honing

Den franske stjernedesigner Guillaume Delvigne har eksperimenteret med materialer og former i lampeserien HONEY, der har stærke internationale referencer.

Serien er døbt HONEY og består af både pendel og bordlampe i to farvevarianter: Mørk bejdset gummitræ med amber farvet glas eller sort gummitræ med røgfarvet glas.

Bordlampen har en smuk, skulpturel silhuet, der på samme tid er moderne og et godt match til tidens mange genintroducerede møbelklassikere i varme trætoner. Pendlen gør sig fantastisk både alene eller i flok.

www.frandsenretail.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere