08.07.2020  |  Business  |  Branchenyt

Rosenthal vinder ELLE Decoration International Design Awards

Rosenthal vinder designprisen ELLE Decoration International Design Awards 2020 i kategorien “tableware” for serien Tounge, designet af den britiske formgiver Bethan Laura Wood.

Serien Tounge blev lanceret i 2019 i forbindelse med Bauhaus’ 100-års jubilæum, hvor resultatet blev et legende te-sæt, der kombinerer 70’ernes kokette lethed med tydelige og grafiske referencer til arkitektur og farverige nuancer.

Prisen, forkortet EDIDA, er en betydelig anerkendelse for designere og afgøres gennem 25 chefredaktører fra de forskellige ELLE Decoration blade verden over, der nominerer sine respektive favoritter i 14 forskellige kategorier. 

Tounge er en begrænset serie og består af farverne Pelican og Peacock.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere