10.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

Rosenthal får ny CEO

Danske Mads Ryder skal fremover styre skuden hos Rosenthal GmbH. Som ny CEO overtager han stillingen for Pierluigi Coppo. Senest har Mads Ryder stået i spidsen for amerikanske Lenox og fra 2009 til 2013 har han siddet i direktørstolen hos Royal Copenhagen.  

“Rosenthal er et værdifuldt og velkendt brand, men står samtidig over for en proces, der fortsat skal sikre, at virksomheden er relevant og succesfuld i fremtiden. At igangsætte og implementere dette vil være min opgave, hvilket jeg ser utroligt meget frem til”, siger Mads Ryder.

Med udmeldingen om Mads Ryder som ny direktør har Rosenthal nu fuldstændigt rekonstrueret topledelsen efter Tanja-Simone Pigorsch sluttede sig til virksomheden i september sidste år som managing director i marketing- og salgsafdelingen. Derudover har Carsten W. Hense som chief operating officer været ansvarlig for processer i produktion- og logistikafdelingen siden januar 2020. Og Pierluigi Coppo er kun fortrøstningsfuld, når det kommer til de nye ansigter:

“Den nye ledelse har min fulde tillid og støtte. Jeg er sikker på, at vi med dette team sætter en kurs, der resulterer i en positiv udvikling for Rosenthal GmbH”, siger han.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere