31.01.2017

Retningslinier

Retningslinjer for publicering af indhold på Designbase.dk

Designbase.dk er baseret på en redaktionel model med konstant samspil mellem redaktion, medlemmer og partnere. Alle medlemmer og partnere kan bidrage aktivt både med indhold og erfaringer og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i processen med at udvikle Installator.dk til et stærkt fællesskab og referencepunkt for design- og interiørbranchen i Danmark.

Det vigtigste i vores retningslinjer er, at du ikke må bruge din personlige medlemsprofil til kommercielle budskaber, at medlemsprofilen er personlig, og at du holder en faglig og saglig tone. Overtræder du retningslinjerne, opsiger vi medlemsskabet og lukker din konto. Du må til gengæld meget gerne dele viden og holdninger i kommentarer og indholdstypen indspark.

Der er forskellige typer af medlemskaber, som giver forskellige muligheder og fordele. Bl.a. kan du med et medlemskab af typerne Partner lade din virksomhed være afsender på indholdet. Når du vælger, at sponsere indhold på Designbase.dk markeres det med en label, der indikerer at indholdet er kommercielt. Det vil fremgå på både forsiden og på selve indholdet fra virksomheden samt i nyhedsbreve fra Designbase.dk, at indholdet er fra en Partner.

Der er god eksponeringsværdi i at arbejde med kvaliteten af indhold fra jeres virksomhed. Relevante og lødige budskaber engagerer og hjælper brugerne som dermed giver din virksomhed positiv omtale. Det er også muligt at tilkøbe mere eksponering i form af printannoncer og bannerannoncer. Kontakt salg@horisontgruppen.dk og få tilsendt vores medieinformation med fakta, målgruppeinformation og meget mere. Vi rådgiver naturligvis gerne om effektfulde kampagner.

Support og service
Vi står altid til rådighed med support og service i forbindelse med publicering af indspark (blog), nyheder, jobopslag, rapporter, events m.m. Hvis du har tekniske udfordringer, så skriv eller ring endelig. Kontakt: Support@horisontgruppen.dk

Kom tilbage til min profilside her

Med venlig hilsen

Designbase.dk, Support@horisontgruppen.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere