25.01.2019  |  Interior  |  Accessories

Rene linjer

Columbine og Present Time introducerer en SS19 kollektion med fokus på rene og grafiske linjer, hvor materialerne og farverne er i højsædet.

Der er blandt andet en række nye ure fra Karlsson, både til den klassiske smag med rene linjer og fine farver, og til den mere moderne indretning med grafiske mønstre og detaljer.

Kollektionen er bygget op omkring natur materialer; som træ, skiffer og metal og farverne er gul, brændt rød, grøn, blå og messing til den nye sæson. I samme farveskala introduceres en stor lampekollektion med klare referencer til 1970’erne, men tilført en opdateret finish.

www.present-time.dk

Formland: H:6030

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere