02.09.2021  |  Interior  |  Accessories

Ren velvære

I en travl hverdag, er det vigtigt at prioritere en stund bare til sig selv. Den nye ‘Clean’-serie fra Mette Ditmer består af en række produkter til personlig pleje, hvor miljømæssig bæredygtighed er i centrum.

I serien finder man blandt andet en neglebørste, som findes i to varianter: Enten i natur- eller bejdset bøg. Den er udstyret med hestehår, hvilket gør børsten 100 procent biologisk nedbrydelig. Neglebørsten leveres i en fin bomuldspose, der kan genbruges til flere formål. 

Clean showerscrubberen er god til at eksfoliere huden og fjerne døde hudceller. Scrubberne er vævet af fibre fra hampplanten, hvilket også gør dem biologisk nedbrydelige. Findes i to størrelser i sampak. 

Clean makeup-rondellerne i serien giver mulighed for at forene luksuriøs hudpleje med bevidst forbrugeradfærd. De genanvendelige makeup-rondeller er ideelle til at fjerne makeup eller rense huden på en bæredygtig måde. Læg rondellerne i den medfølgende vaskepose og vask dem i vaskemaskinen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere