18.11.2019  |  Interior  |  Bad

Ren rengøring

SIMPLE GOODS er et nyt brand, der er etableret på baggrund af lige dele passion og frustration for det bæredygtige og miljømæssige aspekt, og ligeledes på en klippefast tro på, at det er muligt at gøre det bedre!

Folkene bag SIMPLE GOODS havde ledt forgæves alle vegne efter oprigtig naturlige og kemi-fri rengøringsmidler, der er sikre for vores familier, kæledyr og for naturen, men som også gør effektivt rent. Derfor satte de sig et mål om at udvikle et brand med troværdige, ansvarlige, bæredygtige og naturlige rengøringsmidler, og er lykkedes med det. Rengøringsmidlerne fra SIMPLE GOODS er fremstillet af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser tilsat probiotika og 100% naturlige og økologiske æteriske olier.

SIMPLE GOODS emballagekoncept er udviklet med en strategi om at reducere brugen af virgin plastik (fremstillet af olie og gas), reducere unødvendig transport af vand og tilskynde til både genanvendelse og genbrug af plastflasker.

De benytter sig derfor primært af PET-plastflasker, der er lavet af 100% PCR (genbrugt plast) og HDPE-plastflasker, der er lavet af 100% bioplast og fremstillet af CO2-neutrale organiske biomasse kilder som sukkerrør, halm eller cellulose. I modsætning til olie og gas er biomasse en vedvarende ressource. PCR har ca. 70% lavere carbon footprint end ved anvendelse af virgin plastik. Derudover har firmaet med deres refill-flasker fokus på at deres sprayflasker bruges igen og igen.

www.simplegoods.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere