09.11.2020  |  Business  |  Branchenyt

Rekordsalg skaber udfordringer for køkkengigant

Der er jubel hos Kvik i Vildbjerg, som har haft det bedste salg nogensinde i september. Succesen forventes at fortsætte med udbetalingen af de indefrosne feriepenge – og det kan give udfordringer.

En kombination af milliarder af udbetalte feriepenge og et forår med hjemmet som epicenter har for alvor skubbet til køkkendrømmene hos danskerne.

Hele detailbranchen har vind i sejlene disse dage, men for køkkenvirksomheden Kvik tog salget allerede fart i løbet af sommerferien, med september som den helt store kulmination:

”Vi havde det bedste salg nogensinde i september. Den første weekend havde vi traditionen tro åbent hus, og vi har ikke haft så mange besøgende til et åbent hus i syv år. Det er helt vanvittigt. Vi ligger vandret døgnet rundt for at sikre den leveringstid på 14 dage, som vi garanterer alle vores kunder”, siger country manager, Jesper Nielsen.

Det er primært ét køkken, der er særligt populær. I begyndelsen af september lancerede Kvik et nyt design med låger beklædt i genanvendt plast og FSC-certificeret træ. 

Ombra, som serien hedder, er den bedst sælgende nyhed i Kviks historie, og hver uge bliver der alene i Danmark givet tilbud på over 100 af de bæredygtige køkkener, som Kvik er alene om på markedet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere