28.07.2020  |  Business  |  Branchenyt

Reflections Copenhagen og Design By Us går sammen om ny lampeserie

Reflections Copenhagen og Design By Us har slået deres kreative kræfter sammen og skabt den unikke lampeserie, CARNIVAL.

En festlig iøjnefaldende parade bestående af fire håndlavede krystalpendler og en dekadent bordlampe. Sådan beskrives den nye lampeserie, der er skabt af designvirksomhederne Reflections Copenhagen og Design By Us.

"Vi har længe leget med tanken om et magisk samarbejde, og vi er mere end tilfredse med resultatet af 'CARNIVAL'. Vores designudtryk er et perfekt match”, lyder det fra Julie Hugau og Andrea Larsson om samarbejdet mellem Reflections Copenhagen og Design By Us.

Reflections Copenhagen vil udfordre begrebet belysning ved at tilføje håndværk, identitet og lidenskab.

"Vi trives med at skubbe æstetiske og kreative grænser og sigter mod at have indflydelse på opfattelsen af design ved at være dristige"siger Andrea Larsson og Julie Hugau, stifterne bag Reflections Copenhagen.

Med fuld knald på farvekombinationerne, et modigt mønstermiks og skarptskårent krystal befinder lampeserien sig i spændingsfeltet mellem dekadence og totalteater. 

En ekstraordinær lampekollektion kreeret af unikke håndværksteknikker, der skubber til normen og tilfører hjemmet magiske refleksioner der holder i generationer.

- HCL

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere