15.10.2018  |  Business  |  Branchenyt

Red Dot Award: Product Design 2019

Åben for tilmelding

I dag går startskuddet for Red Dot Award: Product Design 2019, da der åbnes op for tilmelding.

Igennem mere end 60 år har en jury bestående af erfarne eksperter fra forskellige fagområder i samarbejde besluttet sig for at finde frem til årets bedste design og dermed uddelt de eftertragtede designpriser.

Fra i dag og frem til den 1. februar 2019 har designere og virksomheder fra hele verden altså mulighed for at sende deres bud på designprodukter ind til en chance for at vinde en pris i en af verdens største designkonkurrencer. Dog slutter den første af de tre registreringsfaser, som giver deltagerne mulighed for at drage fordel af et nedsat registreringsgebyr, allerede den 9. november 2018.

48 forskellige produktkategorier

I år kan deltagerne vælge mellem 48 produktkategorier for deres indsendelse. De kan sende indlæg til alt fra forbrugerelektronik til fly, medicinsk udstyr, smykker, robotics og møbler, der alt sammen vurderes af en international jury.

Læs mere om Red Dot Award: Product Design og muligheden for tilmelding her:

https://www.red-dot.org/pd/about/

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere