19.02.2019  |  Bloom  |  Outdoor

Rå picnic

Nye outdoor produkter til Rå-kollektionen fra JUNA.

JUNAs Rå-kollektion er skabt i samarbejde med kokken Jesper Vollmer fra det bornholmske koncepthus Rå. Dette forår udvides Rå-universet med to nye outdoorprodukter, der tager gastronomien ud under åben himmel: En picnictaske med denim detaljer samt et bæredygtigt picnictæppe i genanvendt plast.

Picnictasken findes i to varianter; støvet grøn og sort, begge i 100% bomuld med robuste hanke og lukkestrop i kernelæder. Tasken er designet med bred bund og funktionel ruminddeling til bestik, flasker, blade og iPad, der gør den som skabt til at transportere delikatesser, drikkevarer og læsestof stabilt i hånden, i bilen eller på cykelstyret.

Picnictæppet er også præget af de rå detaljer, og har en praktisk læderstrop, Det ternede tæppe i sort og beige måler 130x190 cm og er i 100% genanvendt plast. Tæppet er skabt af genanvendte plastflasker, 120 styks pr. tæppe.

www.juna.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere