05.05.2014  |  Interior  |  Tekstiler

Pudenyheder fra Södahl

Grafiske puder fra Södahl.

Södahl præsenterer to nye puder, ”Fragments og Linen”. Designet på Fragments er bygget op af fotoprint kombineret med grafiske effekter og trekanter.

Puden vækker opsigt og egner sig til hotspots, hvor den fremhæver og understøtter et møbel, en vægfarve eller indbyder til en god siddeplads.

”Linen” er en double face-pude med to afstemte pastelfarver, hvilket gør puden anvendelig og let at kombinere med andre puder. Fragments måler 30 x 50 centimeter og består af 100 procent bomuld. Linen måler 50 x 50 centimeter og består af 50 procent bomuld og 50 procent hør. Linen fås endvidere i farvekombinationerne mint/salvie, aqua/blå og rosa/natur. 

www.soedahl.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere