14.10.2020  |  Dining  |  Table top

Psykedelisk

Kunstner Pernille Snedker og designvirksomheden applicata er igen gået sammen om at skabe en række nye, smukke designobjekter med et helt unikt og legende udtryk. Produkterne er en udvidelse af den populære 'A tribute to wood'-kollektion, som Snedker designede for applicata i starten af året.

De nye designs i kollektionen består af en serie tapas-fade og bakker, der hver er tilført et helt unikt mini-kunstværk skabt af Pernille Snedker. Resultatet er en perfekt fusion mellem applicatas ikoniske træstrukturer og Pernille Snedkers legende univers, der ses med det samme og drager øjet.

Det vendbare tapas-fad er to forskellige designs i ét produkt. På den ene side af brættet finder man det oprindelige tofarvede mønster, som applicata lancerede i foråret, og på den anden side finder man det nye mønster, der næsten giver et psykedelisk udtryk.  

Serveringsbakkerne er designet med et klassisk, genkendeligt designsprog og udført i birkefinér. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere