03.11.2015  |  Business  |  Branchenyt

Prognose: Hver femte julegave vil blive købt på nettet

Danskerne er vilde med e-handel. Så vilde, at 22 procent af det samlede julegavebudget vil blive brugt på julegaver købt på nettet.

Julen står for døren, og det betyder også julegaveindkøb. Og spørger man danskerne, hvor de regner med at købe deres julegaver i år, svarer gennemsnittet, at de vil bruge 22 procent af det samlede julegavebudget til julegaver i netbutikker. Det skriver detailfolk.dk på baggrund af en undersøgelse fra Dansk Erhverv.

Dansk Erhverv forventer, at e-handlen vil komme op på 90 milliarder kroner i 2015, mens undersøgelsen viser, at 58 procent af de adspurgte forventer at købe mindst én gave via e-handel denne jul.

Desuden forventer 8 ud af 10 forbrugere, at julegavebudgettet vil være uændret i år. Og af den årsag skal danske butikker være opmærksomme på, at de ikke mister julesalg til udenlandske netbutikker:

”Udenlandske e-handelsbutikker udfordrer den danske detailhandel, og det er en udfordring, der vokser i takt med, at flere og flere forbrugere bliver fortrolige med at købe varer og service på nettet”, siger Henrik Hyltoft, markedsdirektør hos Dansk Erhverv, til detailfolk.dk.

Tal fra Dansk Erhverv viser endvidere, at omsætningen i dansk detail ikke flytter sig synderligt meget, mens e-handlen voksede med 17 procent i tredje kvartal.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere