18.05.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Professionelt gear

Intet er overladt til tilfældighederne ved røremaskinen Teddy fra Varimixer. Her er der nemlig tænkt over hver en detalje. 

Røremaskinens design er inspireret af 1960’ernes enkle og stilrene look, der rummer masser af funktion og ikke mindst høj sikkerhed.

Maskinens dele er af rustfrit stål og har en ergonomisk og brugervenlig betjeningsknap til hastighedsstyring samt åbne- og lukkefunktion på begge sider, som gør den nem at betjene under arbejdet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere