02.03.2020  |  Business  |  Branchenyt

Prisvindende lampe er nu sat i produktion

I 2018 vandt Emma Bukhave Vidarsson og Anna Ohmsen fra Kunstakademiets Arkitektskole (KADK) FSC Design Award med deres lampe Frames i FSC-certificeret træ. Nu har NORR11 så sat lampen i produktion og den præsenteres i fire forskellige udgaver.

Som en kontrast til vores mere og mere digitaliserede verden justeres lampen Frames manuelt. Når rammerne roterer, opstår der flere lysindstillinger, og designet ændrer dermed udtryk. På den måde skabes en fleksibel belysning og en dialog mellem design, bruger og det naturlige materiale, som pendlen er lavet af.Frames består af 18 rammer med 72 samlinger, som er håndlavet og kvalitetskontrolleret før, de sættes sammen med nøje udvalgte dele i messing.
 

Frames er udført i FSC certificeret egetræ og fås med fire forskellige behandlinger; natur eg, røget eg, mørkbejdset eg og sortmalet eg.

www.norr11.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere