13.02.2018  |  Business  |  Branchenyt

Prishæder til dansk design

Dansk lampe vinder endnu en designpris

Lampen FLOW fra Normann Copenhagen designet af Andreas Kowalewski har fået endnu en designpris.

Lampen blev først tildelt German Design Award Gold og har nu ligeledes vundet en iF Design Award, kåret som ”Best Lighting”.

Flow er en modulært opbygget LED bordlampe med fleksibel positionering og i et enkelt og smidigt formsprog. Designeren Andreas Kowalewski fortæller: 

”Jeg var drevet af ideen om at skabe en LED bordlampe, som udstråler lethed og adræthed. Med Flow ønskede jeg at skabe en lampe, som gennem sin minimale og slanke form udtrykker den immanente kvalitet at være en let anvendelig lyskilde til skrivebordet”.

Bordlampen fås i farverne sort, hvid og mørkegrøn.

Den internationale designpris iF Design Award er blevet uddelt i 65 år og er i dag anerkendt som en af verdens vigtigste designpriser, der blåstempler god kvalitet og exceptionelt design.

Stort tillykke til Normann Copenhagen og FLOW lampen!

www.normann-copenhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere