06.09.2018  |  Business  |  Trends

Præsentation af Roomba® e5 robotstøvsugeren

Indhold fra partner Hvad er dette?

iRobot har i dag bekendtgjort den kommende lancering af Roomba® e5 robotstøvsugeren. Den Wi-Fi® forbundne Roomba e5 er udstyret med innovativ teknologi, som sikrer dig et rent hjem og en forbedret rengøring til en overkommelig pris.

Roomba e5 robotstøvsuger:

  • Power-Lifting sugeevne med 5× større sugestyrke giver renere gulve og udstyret med High Efficiency-filter til at fjerne snavs og hår fra kæledyr – hvad enten det er synligt eller ej. 
  • Premium 3-trins rengøringssystem med Dual Multi-Surface støvopsamlere og Power-Lifting sugeevne, som opsamler støv og genstridigt snavs.  
  • Roterende sidebørste, særligt fremstillet til at feje snavs og støv væk fra listerne, ud af hjørnerne og ind i Roombas rengøringssystem.  
  • Adskillige intelligente sensorer, træffer mere end 60 beslutninger pr. sekund, for intelligent at navigere i hjemmet og rengøre under og rundt om møblerne.
  • Dirt Detect™ sensorer giver Roomba e5 robotstøvsugeren besked på at arbejde hårdere på ekstra snavsede områder i hjemmet, hvor familien opholder sig særligt meget.
  • Vaskbar støvbeholder – skyl nemt snavs væk, som sidder tilbage i støvbeholderen.
  • Efter endt rengøring finder Roomba® e5 robotstøvsugeren automatisk tilbage til ladestationen og genoplader, så den altid er klar til brug.

Roomba e5 er optimeret med en kraftfuld vakuumteknologi, som gør det nemt at få rene gulve – hver dag. Det hele starter med premium 3-trins rengøringssystemet med Dual Multi-Surface støvopsamlere, Power-Lifting sugeevne med 5 x kraftigere sugestyrke* samt et High Efficiency-filter til effektivt at opsamle snavs og hår fra kæledyr – det du ser, såvel som det du ikke ser.

Den unikke, roterende sidebørste fokuserer på at fjerne snavs i husets hjørner. Smart-navigation og Dirt Detect™-teknologi arbejder sammen, således at hele gulvet bliver rengjort og fokuserer samtidig på de områder, som trænger særligt til en kærlig hånd.

Roomba® e5 robotstøvsugeren finder automatisk tilbage til ladestationen og genoplader, så den altid er klar til brug.  

Roomba e5s Wi-Fi-forbindelse gør det nemmere end nogensinde at planlægge din rengøring via iRobot HOME-appen, imens du selv er på farten. 

Med over 25 års erfaring inden for robotteknologi samt kontinuerlig innovation tilbyder iRobot et stort sortiment af robotstøvsugere i forskellige prisklasser.         

*Sammenlignet med Roomba 600 seriens AeroVac system                     

Om iRobot Corp.
iRobot, verdens førende brand inden for robotstøvsugere, fremstiller og bygger robotter, som inspirerer mennesker til at nå mere i og udenfor hjemmet. iRobot skabte robotstøvsugeren til den private husholdning med introduktionen af Roomba robotstøvsugeren. I dag er iRobot en virksomhed, som har solgt mere end 20 millioner husholdningsrobotter verden over. iRobots produktlinje, inklusive Roomba og Braava-rengøringsrobotterne, har patentbeskyttet teknologi og avancerede rengøringskoncepter, kortlægning og navigation. iRobot arbejder kontinuerligt innovativt og tilbyder dig robotter, som passer ind i nutidens og fremtidens Smart Home. For mere information om iRobot, gå til www.irobot.com

Link til high-res billeder af e5158: http://media.witt.dk:8080/_aDnaqrDQ9fw2dR

For yderligere information kontaktes:
Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere