03.06.2022  |  Furniture  |  Design

Præget af historien

Det finske designmærke Made by Choice har i et nyt samarbejde med Bernadotte & Kylberg fået skabt Wiurila-stolen til restauranten på den finske herregård Wiurila, der ligger i Halikko i det sydlige Finland. 

Wiurila har en lang historie, der går tilbage til det 15. århundrede, men det var i begyndelsen af ​​det 19. århundrede, at den middelalderlige herregård blev udvidet til, hvad den er i dag. 

Da Bernadotte & Kylberg påtog sig opgaven med at producere en stol til herregårdens restaurant, var det derfor naturligt at lade de gamle bygninger præge designet.

“Inspirationen til stolens vingeformede ryg er hentet fra taget af udhusene, og stolens ben hentyder til Wiurilas søjler”, lyder det.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere