21.01.2019  |  Interior  |  Tekstiler

Porcelæn på måtten

Designeren Jane Skriver fra Skriver Collection får ofte sin inspiration fra hverdagens små objekter, som hun omgiver sig med. Det har resulteret i nye designmåtter fra det danske tekstilbrand.

På køkkenhylden hjemme hos Jane Skriver står en stabel tallerkener, som er i brug hver dag. Men zoomes der ind på tallerkenernes buede linjer, skabes der et nyt billede med et andet udtryk. Ved at bruge et hverdagsobjekt har Jane haft fokus på at finde det smukke i detaljen, som ofte overses. Med måtten Soul, er der skabt et print med dybde i grålige toner.

Soul måtten fra Skriver Collection er i slidstærk nylon med PVC-fri gummibagside og kan maskinvaskes ved 40 grader og endvidere tørretumbles.
fås i tre størrelser; 60x85 cm, 85x150 cm, 85x240 cm.

www.skrivercollection.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere