27.05.2020  |  Interior  |  Accessories

Porcelæn og keramik i unik kombination

Rosenthals Junto-serie er både en klassiker og nyfortolkning af den moderne bordsætning.

Rosenthals serie Junto blev først introduceret i 2017 og har siden vundet indpas i flere hjem. Med sin innovative og stilfulde form i en spændende blanding af fint porcelæn og keramik, giver serien uendelige muligheder for moderne bordsætning. 

Med Junto-serien vil Rosenthal demonstrere deres lidenskab og tradition for detaljer, og har dermed skabet en unik, organisk form og farve. Porcelænet har en specielt udviklet farveglasur, der giver en karakteristisk gradient. Kanterne på skålene og tallerkener vil variere i højde, der endvidere fremhæver designets asymmetriske karakter. 

I kontrast til porcelænet har Rosenthal tilføjet keramik i jordlige toner og en såkaldt reaktiv glasering. Afhængigt af formen, har produkterne unikke farvede strukturer på overfladen. Her er charmen ved den reaktive glasering også fremtrædende, da den giver hvert produkt et personligt design.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere