25.05.2021  |  Business  |  Branchenyt

Pilotmesse går i luften til sommer

Det vil nu igen være muligt at komme på tyske messer. Som ‘pilotmesse’ vil TrendSet blandt andet åbne dørene fra den 10.-12 juli med interiør og livstilsstrends til julen i år samt efterår/vinter 2021/20222 og med nye produkter til foråret 2022 i München. 

I tre dage vil detailhandlere, grossister og onlineforhandlere få muligheden for at gå op opdagelse og placere ordrer på de nyeste trends inden for blandt andet interiør - dette gælder også for produkter til den kommende jul og næste forår. 

TrendSet forudser allerede nu, hvordan det kommende forår og vintersæson vil være præget af kontraster med minimalisme der f.eks. sidestilles rustikt håndværk. Èn ting alle kontrasterne vil have til fælles, er behovet for et hjem, der byder ind til fordybelse og afslapning. 

Et hygiejnekoncept er allerede blevet succesfuldt implementeret til sidste sommers messe, og vil derfor ligeledes blive eksekveret i år med nuværende corona-reguleringer in mente. Derudover vil der opsættes et test-koncept udarbejdet i samarbejde med Messe München og den tyske sundhedsstyrelse. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere