28.09.2018  |  Dining  |  Table top

Peugeot med nyfortolkning af ikonisk kokkekværn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Paris Icone er Peugeots hyldest til tidernes måske mest kendte og klassiske kværn. Den nye kværnserie er skabt i eksklusivt vildt kirsebærtræ eller valnød med en lækker moderne finish af rustfrit stål.

Peugeot har nytænkt og genopfundet den klassiske Paris-kværn, der siden begyndelsen er blevet kokkeverdens kongekværn og førstevalg. Selvom Paris Icone er en helt moderne og opdateret version af den berømte signaturmodel, så er designet naturligvis stadig gennemsyret af Peugeots ånd og håndværk med dens træ og stål.        

Smukt og praktisk kværndesign

Kværnens smukke linjer i træ er forskønnet med en blank metaltop, hvorunder det er nemt at genopfylde kværnen. Som en prik over i’et er kværnens knop også blevet redesignet, og du kan nu hurtigt og nemt se forskel på salt og peber: Salt markeres med en hvid ring om knoppen, mens peber har en sort ring. 

Paris Icone er ikke mindst forsynet med det geniale og patenterede kværnsystem u’Select, der med seks forskellige faste indstillinger gør det helt nemt at kværne salt eller peber i den helt rigtige størrelse hver gang – fra helt fint til groft. Når du først har valgt din favoritindstilling, ændrer den sig ikke, selvom du bruger kværnen.

Unikke kværne i to århundreder

Peugeot blev grundlagt i 1810 i den franske by Quingey, og her findes hovedsædet stadig. I midten af det 19. århundrede startede produktionen af kaffe- og peberkværne, og i dag er Peugeot en reference for kværne. Virksomheden producerer seks unikke kværnværker, som alle er designet til at maksimere smag og aroma fra det enkelte krydderi. Kværnene fås i klassiske og moderne designs og materialer.

Paris Icone, salt- eller peberkværn fås i 3 størrelser i kirsebærtræ eller valnød. Vejl. pris fra. 699,95 kr.

Kontakt:

Mere om Paris Icone her Tj.dk  

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere