12.02.2021  |  Business  |  Branchenyt

Paustian2Gether vil være helt sin egen

En ny partnerkreds er sammen med hovedaktionæren Paustian A/S gået sammen om etableringen af en stærk aktør på det danske kontraktmøbelmarked.

"Vi tror, at vores holistiske tilgang til markedet kombineret med stærke kompetencer gør, at vores ankomst i et marked, styret af få store aktører, bliver vel modtaget af såvel kunder som rådgivere", siger markeds- & udviklingsdirektør, Thomas Junker Wiberg.

Paustian2Gether beskæftiger sig udelukkende med kontraktmarkedet, men deler interne kompetencer og synergier med Paustian A/S, hvis erhvervsafdeling parallelt fortsætter helt uforandret i Paustian A/S regi.

"Mange projekter vil komme til, for vi tror på, at vi med denne virksomhedsmodel kan flytte markedet, blive klogere og forblive nysgerrige samt skabe en sjov og anderledes virksomhed, hvor vi ønsker at arbejde tættere med leverandører, arkitekter og indretningsarkitekter", fortsætter han.

Paustian2Gether skal sammen med Paustian A/S være et videnscenter for bæredygtig indretning og design. Et indblik i denne vision fik markedet i september, hvor teamet bag Paustian2Gether sammen med Paustian A/S, omdannede Hotel Herman K by Paustian til en udstilling med kommende designere og bæredygtige møbler under 3daysofdesign.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere