18.10.2018  |  Business  |  Branchenyt

Paustian udvider i Aarhus

Overtager Illums Bolighus’ tidligere lokaler på Lille Torv.

Den flotte hvide bygning på Lille Torv centralt i Aarhus, der siden 2016 har huset Illums Bolighus, får den 1. december et nyt navneskilt på facaden. I stedet for Illums Bolighus skal der i butikslokalerne være Paustian-butik.

Ejeren af forretningen forbliver dog den samme.

”Vi opsagde i foråret vores franchiseaftale med Illums Bolighus, fordi vi kan mærke, at vores publikum her i centrum af Aarhus efterspørger design, som ligger ud over det vanlige sortiment og de muligheder, der findes i Illums Bolighus-regi”, siger butikkens administrerende direktør Susie Kristensen i en pressemeddelelse.

Allerede i marts i år opsagde Susie Kristensen aftalen med Illums Bolighus, fordi sortimentet ikke passede til kunderne i Aarhus.

”Jeg holder meget af Illums Bolighus, men vi ønsker at kunne tilbyde mere kant og flere internationale nyheder her i Aarhus, siger ejeren om skiftet, der betyder, at 75 procent af den klassiske kollektion med mærker som Royal Copenhagen og Fritz Hansen bevares, mens 25 procent bliver ny kollektion med blandt andre Warm Nordic, Vitra og Paustians egen kollektion.

Selv skriver Paustian på LinkedIn om overtagelsen:

”Tak til Illums Bolighus. Velkommen til Paustian på Lille Torv i Aarhus. Lille Torv i Aarhus prydes i dag af et stort, smukt, hvidt palæ fra 1816. På facaden står ”Illums Bolighus” og butikken i ejendommen huser traditioner og skandinavisk design, som dekorativt drager torvets besøgende via de store vinduespartier. Den 1. december 2018 pilles facadeskiltet ned og et nyt sættes op med navnet Paustian. Butikken udvides derefter løbende med fantastiske designvarer og brands med international kant eller som ikke findes helt så udbredt i Aarhus. Den 1. marts 2019 er hele transformationen til det, der bliver byens nye designhus under Paustian-navnet gennemført.”

Transformationen fra Illums Bolighus til Paustian gennemføres endeligt 1. marts 2019, men altså allerede den 1. december sættes det nye Paustian skilt op på facaden.

Paustians salg på kontraktmarkedet til erhvervsvirksomheder fortsætter uændret på Østbanegaarden ved Aarhus Havn.

www.paustian.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere