03.12.2018  |  Business  |  Branchenyt

Paustian har åbnet ny butik

Den nye butik er placeret i hjertet af København i en fantastisk bygning.

Paustian har netop i den forgangne weekend åbnet ny butik i København. Selv kalder de det et designunivers, og det er måske også mere betegnende for de 1300 m2 store lokaler i Niels Hemmingsens gade. Bygningen der engang har huset en bank er blevet nænsomt renoveret og med øje for de oprindelige og historiske detaljer. Blandt andet er bankboksene i kælderen bevaret, men i Paustians nye konceptbutik omdannet til særlige gallerier med smykker og designobjekter.

’Vi ønsker at skabe et åbent og indbydende univers for alle, der interesserer sig for design – ikke kun for dem, der leder efter et fantastisk møbel, men også dem, der skal bruge en hurtig designgave til en veninde. Et designunivers med højt serviceniveau og stor gæstfrihed”, siger Frantz Longhi, adm. direktør og medejer, Paustian i en pressemeddelelse.

Åbningen af Paustians nye butik er ifølge Frantz Longhi et markant led i en 'opgradering', der skal være med til at manifestere og fremtidssikre Paustians historiske og fremtrædende position i design- og møbelbranchen. Der vil være stort fokus på Paustians egen Furniture Collection, og et endnu tættere samarbejde med etablerede danske og udenlandske brands, såvel som nye upcoming designere, lyder det bl.a. i pressemeddelelsen.   

Det hele startede på Vesterbro

Paustian blev grundlagt af Ole Paustian på Vesterbrogade i København i 1964, og har siden været repræsentant for både dansk og international design i verdensklasse. Ole Paustian var sammen med sin hustru Monika pionerer inden for design, og de kendte personligt mange af de store internationale designere som Charles & Ray Eames og Alvar Aalto, som Paustian stadig den dag i dag repræsenterer på linje med andre førende internationale designbrands.

I 1987 flyttede Paustian fra Vesterbrogade til Nordhavn, i det ikoniske Paustian-hus tegnet af Jørn Utzon. Det fredede hus har siden 1987 dannet rammerne for ikke kun møbler og design, men også filmforevisninger, koncerter, foredrag, udstillinger og design talks. Men nu med den nye concept store i Indre København, der kommer til at stå som Paustians nye flagskib er en ny æra startet.

”Med butikken i Niels Hemmingsens Gade 24 bliver Paustian igen centralt placeret på designscenen i København. Den nye butik vil med de helt unikke, storslåede rum og udvalget af spændende design være det nye centrum for designoplevelser og inspiration ved Strøget. Gennemgående for Paustians virke har været det internationale udsyn og blikket for toneangivende udenlandske designere, og også i den nye Paustian butik vil dette være et centralt element, som en bærende del af Paustians DNA”, siger Frantz Longhi.  

www.paustian.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere