13.01.2022  |  Business  |  Branchenyt

Paustian bliver ene-forhandler af Moroso i Danmark

Paustian udvider porteføljen af internationalt design og bliver fra slutningen af januar eksklusiv forhandler af Moroso i Danmark.

Moroso vil blive udstillet i Paustians butikker, hvor man vil kunne opleve flere af brandets designikoner - herunder Gogan af Patricia Urquiola, samt nylanceringer som Cloudscape sofaen af Diesel Designers og Pacific kollektionen af Patricia Urquiola.

Moroso blev grundlagt i 1952 af ægteparret Agostino og Diana Moroso. Deres vision var at skabe sofaer, lænestole og indretningstilbehør funderet i et sublimt håndværk og kvalitet med fokus på ekstraordinær kreativitet og innovation. 

I dag, næsten 70 år efter grundlæggelsen, er brandet især anerkendt for dets haute couture tilgang til fremstillingen af polstrede møbler.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere