19.11.2021  |  Business  |  Branchenyt

Paper Collective lancerer kollektion og et nyt art space

Paper Collective åbner dørene til et nyt udstillingsrum i hjertet af København. Lokalerne i Studiestræde skal fungere som et mødested, hvor internationale kunstnere kan vise deres værker frem og interagere med offentligheden.

Med sit nye udstillingsrum åbner Paper Collective kunstnerens atelier til folket, og vil vise kreativiteten og mangfoldigheden af Paper Collectives vifte af samarbejdspartner fra mode og illustration til fotografi og arkitektur.

”Siden 2013 har vi bestræbt os på at bringe den bedste samtidskunst til mennesker over hele verden. Med dette nye rum kan vi udfolde vores kunstneres historier endnu mere og skabe en plads for eksperimentering”, siger Morten Kaaber, kreativ direktør for Paper Collective. 

Første udstilling er af den svenske modeillustratør Amelie Hegardt. Hegardt, som har haft et længere samarbejde med Paper Collective, har også arbejdet med blandt andet Vogue, Maison Margiela, Isabel Marant, Lady Gaga og Galarie Lafayette for hvilke hun har skabt spændende silhuetter i blæk med en rig tekstur og et dejligt strejf af farver. 

I forbindelse med åbningen udstiller Hegardt seks originale værker, sammen med hendes nye kollektion kunstprint for Paper Collective. Den nye kollektion ”Jaws & Necklines” kigger indad i en tid, hvor samfundet har haft mulighed at stoppe op og reflektere over livets hast. 

Tykt, sort blæk kontrasterer med subtilere nude toner og et stille kropssprog. Hegardt formår at fange den reflekterende stemning samtidig som hun bibeholder hendes skarpe penselstrøg.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere