10.06.2020  |  Business  |  Branchenyt

Pantone sætter fokus på farver og lighed med Pride

I et nyt samarbejde hylder Pantone og Pride regnbuens farver og vigtigheden af LGBTQ+’s rettigheder overalt på kloden.

Særlige og iøjnefaldende espressokopper og krus med de seks farver fra LGBTQ+ flaget skal alt sammen være med til at sætte fokus på at belyse vigtigheden af ligestilling - og selvfølgelig farverne. 

Pride og Pantone er nemlig gået sammen om en limited kollektion prydet med regnbuens farver, der lanceres i dag.

“Vi er ikke bange for at lade regnbuens farver stråle på vores kopper, ikke kun fordi vi elsker farver, men fordi vi elsker menneskerettigheder. Farver er allestedsværende, og det burde ligestilling også være. Det er så simpelt – Live in colour”, siger Kim Rasmussen, CEO og medejer af Copenhagen Design, der står bag Pantone. 

Produceret af Copenhagen Design skal serien tilføjes til Pantones eksisterende produkter, designet af Søren Varming og Ulrik Nordentoft, der sælges verden over. 

“Det mest genkendelige element ved Pride er regnbueflaget, og Copenhage2021 glæder sig over samarbejdet med Copenhagen Design i forhold til at bringe flaget til livet på disse smukke produkter. En del af salget af kollektionen vil hjælpe os med at realisere vores ambition om at levere en fantastisk WorldPride og EuroGames her i den danske hovedstad næste år”, siger Helle Bjørnstrup, sponsoer- og partnerspecialist hos Copenhagen 2021.

Kollektionen består af et syv sæts espressokopper i rød, orange, gul, grøn, blå og lilla samt en med den komplette regnbue. Sidstnævnte kommer i en unik gaveæske i regnbuefarverne, der er specielt designet til Copenhagen 2021. 

Krusene findes også i regnbueskalaen, og inkluderer den velkendte Pantone reference.  

Hele kollektionen vil både være tilgængelig nationalt på Copenhagen Designs egen hjemmesideIllums Bolighus og internationalt på Amazon og en række forhandlere.  

En udvidelse af kollektionen vil finde sted i den nærmeste fremtid - blandt andet med drikkedunke og keychains i samme design. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere