24.04.2019

Påske med ny naturlighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

I disse år er påsketraditionen under forandring. Vi samles stadig med familie og venner til klassisk påskefrokost eller brunch i helligdagene, men i den moderne kultur er påsketiden først og fremmest en forårsbebuder, der sætter scenen til den lyse tid, som er på vej. Med det i tankerne har JUNA versioneret sit grafiske påskedesign, Easter, der nu dækker op til forår i lys grøn.

Den delikate damaskdug får følgeskab af en ny kollektion af ornamenterede ophæng, der fortolker påskens symbolik i trendy kniplingelook og skaber øjeblikkelig stemning overalt i boligen.

Ligesom julen fortolkes påsken netop nu ind i en ny, grafisk naturlighed. Klassisk brugsdesign bliver moderne musthaves, når tekstilerne henter farveinspiration i den nordiske natur,

og traditionelle symboler får trendappel, når de omsættes til enkle, grafiske motiver.

Begge dele gør sig gældende i Junas populære påskedesign, Easter, som i forårets nye, sart grønne variant netop emmer af moderne minimalisme og back to nature.

Den taktile damaskdug har motiv af stiliserede fabergé-æg, der træder frem på den jacquardvævede overflade og bringer energi og sprød forårsstemning til bordet.

Det uformelle Easter-design kan bruges i boligen året rundt, men er oplagt om foråret, hvor Easter både dækker op til hverdag og en let salat foran

den åbne terrassedør samt til klassisk påskefrokost med smørrebrød og specialsnaps fra det nye nordiske køkken.

Påske i grafisk grønt

Farven gul er påskens signatur, men i Junas 2019 fortolkning er alting som aldrig før.


Den gule farve er således med i kollektionen af fint forarbejdet påskepynt, der netop nu lanceres og giver påsken det helt rette håndlavede look, men suppleres desuden af en støvet grøn, der matcher Easter-dugen samt minimalistisk hvid.

Påskepynten findes med tre grafiske motiver – påskeæg, gækkebrev og påskekylling – og er lavet af stivet broderi, som giver de enkle ornamenter et strejf af klassisk moderne, der sætter påsken på helt ny designformel.

Brug påskepynten på bordet som farveaccent på dugen, som designdetalje på stofservietten og på friske forårsgrene i en rå keramikkrukke – eller sæt dem på forårets værtindegaver og påskeæg som til/fra kort med ekstra brugsværdi.

  • Juna Easter dug i jacquardvævet bomuld og polyester findes i fire størrelser (150 cm X 180 cm, 150 cm X 220 cm, 150 cm X 270 cm samt 150 cm X 320 cm) og koster hhv. 599,95, 749,95, 899,95 og 1.049,95 kr. (vejl.)
  • Juna Påskepynt (H: 6 cm – 9,5 cm) findes i tre motiver i farverne støvet grøn, gul og hvid og koster 29,95 kr. (vejl.) pr. stk.

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere