31.05.2021  |  Business  |  Branchenyt

OYOY Living Design tildeles en pris for Toppu-serien

Det britiske mode-, skønheds- og livsstilsmagasin Grazia UK har tildelt OYOY Living Design en pris.

OYOY Living Design har vundet kategorien high-street for Sideboard Staple for Toppu-serien. Dette er den første interiørpris, som magasinet har afholdt, og den er bedømt af Laura Jackson, Regjina Pyo og Rachel Loos.

Serien består af dekorative designs i keramik og blev først præsenteret i SS17-kollektionen. De karakteristiske striber er siden blevet videreudviklet til en hel række unikke produkter, inspireret af tidens trends.

Toppu-serien består af vaser, skåle, fade samt en eksklusiv lampe. Fælles for alle produkterne er, at de er lavet af 100 procent håndlavet keramik. 

Toppu fås i den karakteristiske sort/hvide version, den fantastiske farvekombination karamel/rose og den nylancerede version dusty blue/choko.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere