18.01.2022  |  Business  |  Branchenyt

OYOY Living Design fejrer 10-års jubilæum

2022 er et helt særligt år for den midtjyske designvirksomhed, OYOY Living Design, som i år kan fejre 10-års jubilæum.

Med en uddannelse inden for interiør- og møbeldesign stiftede den danske designer, Lotte Fynboe, designbrandet OYOY Living Design i 2012. Det startede med et designprojekt på Teko i Herning, hvor Lotte designede hængeskålen ‘Pif Paf Puf’.

Flere designs kom til og det blev startskuddet for designbrandet OYOY Living Design. I 2014 blev børnelinjen ‘OYOY Mini’ føjet til branduniverset som en forlængelse af OYOY Living-kollektionen. 

Kollektionerne er forankret i de danske designtraditioner med fokus på det klassiske, simple og tidløse. Brandet repræsenter en legende, dog enkel og æstetisk retning til design og skaber omgivelserne til familiens hverdagsliv. Kollektionen rummer alt til den moderne families hjem - interiør og møbler til såvel børn som unge og voksne.

Med inspiration fra traditionelt dansk design er idéerne til produkterne blandt andet hentet fra Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere