27.07.2022  |  Business  |  Branchenyt

OYOY Living Design bygger nyt domicil

OYOY Living Design har netop taget første spadestik til et nyt domicil, der skal stå færdigt i starten af 2023. Domicilet indeholder administration og showroom på 650 m2 samt et højlager på ca. 2.700 m2, og skal være gearet til fremtidens vækst og produktudvalg.

“OYOY Living Designs nye hjem skal være en ramme om virksomhedens kreative univers og ikke mindst tilbyde vores medarbejdere moderne forhold og et inspirerende arbejdsmiljø”. Sådan lyder det fra direktør og medejer Søren Anker Hansen. 

Domicilet kommer til at ligge i naturskønne omgivelser på Bitsovvej tæt på Herning og den historiske Bitsovgård, hvor det skandinaviske trendinstitut PEJ Gruppen har til huse. 

Grunden er godt 12.000 m2 på en skrånende grund, og OYOY Living Design har netop haft et ønske om at opføre byggeriet i naturlige omgivelser med fokus på ærlige materialevalg, bæredygtighed og biodiversitet i respekt for den omkringliggende natur. 

“Vi har haft et stort ønske om, at vores domicil og showrooms kan huse in-house messer og vil indbyde til et livligt miljø til inspiration for kunder og samarbejdspartnere. Vi ser meget frem til at byde alle velkommen”, siger Lotte Fynboe, stifter, medejer og kreativ direktør i OYOY Living Design. 

Arkitekt Niels Christian Andersen fra arkitektfirmaet Gjørtz/Andersen/Arkitekter i Aarhus og Holstebro har tegnet domicilet, der opføres af bygge- og entreprenørvirksomheden Jens Jensen i Holstebro.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere