24.03.2022  |  Business  |  Branchenyt

OYOY Living Design ansætter ny brancheprofil

OYOY Living Design styrker indsatsen i Danmark og fremfor et samarbejde med et agentur, har man valgt at fastansætte Atangana Johansen som salgsansvarlig i Danmark fra den 15. marts 2022.

Atangana Johansen kommer med solid brancheerfaring fra lignende stillinger i design- og interiørbranchen og vil fremover fungere som en ny repræsentant og daglig sparringspartner for virksomhedens kunder.

“Vi har store forventninger til vores nye salgs-setup, og vi er overbeviste om, at vi med en intern ressource vil kunne skabe mere nærhed til vores kunder samt kan være medvirkende til, at vi sammen kan styrke OYOY Living Designs fysiske position på det danske marked”, siger Søren Anker Hansen, administrerende direktør hos designvirksomheden.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere