12.08.2020  |  Business  |  Branchenyt

Over 300 udstillere deltager i Nordstil 2020

Til september vil Nordstil være en af de første forbrugervaremesser, som skal afholdes siden udbruddet af coronavirus. Mere end 300 udstillere deltager.

Måneder med messeaflysninger kommer ikke til at stoppe Nordstil fra at finde sted fra den 5. til 7. september i år. Og med over 300 udstillere bliver det slået fast, at industrien har behov for at mødes og placere ordrer igen.

Størstedelen af udstillerne er virksomheder i bolig-, livsstils- og brugskunstbranchen.

“Med den kommende Nordstil planlægger vi en forsigtigt, men nødvendig genstart af messekalenderen. Grundet den korte tid mellem planlægning og eksekvering samt densiteten af messer i september, er antallet af udstillere denne sensommer som forventet lavere end normalt”, siger Susanne Schlimgen, direktør hos Nordstil. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere