12.04.2019  |  Furniture  |  Belysning

Oslo på lampen

Ny lampeserie fra Halo Design er opkaldt efter den norske hovedstad og kombinerer pulverlakeret metal og lyst træ i et let Skandinavisk udtryk.

Lampeserien OSLO er let og elegant i udtrykket og med sin metalskærm fokuserer den lyset.

Skærmen er åben i toppen, hvor ledning og fatning er fastgjort med en træbøjle. Træet giver lampen et varmt udtryk og bliver en stemningsfuld detalje. Serien er fremstillet i pulverlakeret metal med bøjledetaljen i lyst olieret egetræ.
Den fås i sort og hvid og som gulv-, bord- og væglampe samt som pendel i tre størrelser. Serien er skabt af danske Michael Walterdorff og italienske Emanuele Patton, der med egne ord har haft et ønske om: ”At skabe en lampe, der balancerer minimalisme og elegance”.

www.halodesign.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere