09.01.2020  |  Business  |  Branchenyt

Oslo Design Fair med dansk pop-up messe

Nyt spændende dansk-norsk samarbejde.

Som en forsmag på forårets Trends & Traditions messe i København deltager den danske messe med en pop-up på Oslo Design Fair i næste uge.

I år fokuserer Trends & Traditions på, hvordan branchen bliver mere miljøbevidst og under temaet Mixed-Use vil både designere og producenter vise deres innovative ideer og fremgangsmåder. På Oslo Design Fair præsenterer Trends & Traditions spændende norske og danske producenter samt interessante talks og foredrag på deres egen stand i Hal C.

”Vi har de senere år fokuseret mere på interiørarkitekter, arkitekter og kontraktmarkedet og er derfor meget glade for, at vi nu kan samarbejde med Trends & Traditions. Vi er overbevist om, at dette samarbejde bidrager positivt til Oslo Design Fair”, lyder det fra Liv Kindem, der er Kommerciel direktør og fungerende leder af Oslo Design Fair.

Programmet for Trends & Traditions foredrag kan ses her

Oslo Design Fair finder sted I Lillestrøm fra 22.-24. januar

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere