30.08.2018  |  Business  |  Branchenyt

Oslo Design Fair er åbnet

Store brands, verdenspremierer og faglige talks er på programmet i Lillestrøm.

I går åbnede Oslo Design Fair, der er Norges førende messe for design- og interiørbranchen. Som noget helt nyt byder messen også det private publikum indenfor.

”Vi glæder os til at kunne invitere flere til at opleve alt det spændende vi og branchen har at byde på for efteråret. De besøgende kan forvente masser af inspiration fra flotte udstillinger og et spændende fagligt program, samtidig får de en unik mulighed for at se og føle på efterårets nyheder før de kommer i butikkerne”, fortæller Cathrine Eriksson, projektchef for Oslo Design Fair.

Temaet for årets messe og foredragsprogram er "Moment", der på engelsk betyder et øjeblik i tid, mens det på norsk betyder et vigtigt øjeblik. Temaet afspejler en samtid, hvor den hurtige teknologiske udvikling sammen med en voksende global og social generation Z tvinger os til at reflektere over, hvordan vi vil leve vores liv.

Nye udstillere og verdenspremierer

En række nye udstillere har taget turen til messen denne sæson, heriblandt store møbelproducenter som Hay, &Tradition, Fredericia, Juul, Eilersen og Normann Copenhagen. Derudover lancerer den norske designduo Anderssen & Voll for første gang sine helt nye produkter, der er designet for Japanske Ariake og brugt til at indrette messens café med.

”Vi har arbejdet målrettet på at opbygge messen som landets bedste inden for design og indretning, og vi er utrolig glade for, at så mange store, profilerede møbelproducenter opfatter Oslo Design Fair som en spændende arena at være med på”, fortæller Grete Sivertsen, der er kreativ leder af messen.

Messen finder sted i Lillestrøm, Oslo til og med lørdag den 1. september 2018.

www.oslodesignfair.no

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere