04.05.2023  |  Business  |  Branchenyt

Oslo Contract & Furniture Fair slår dørene op igen til efteråret

Oslo Design Fair er under udvikling, og i efteråret 2022 lancerede man et nyt koncept kaldet Oslo Contract & Furniture Fair. Det er et supplement til den eksisterende messe, som gennemføres parallelt.

Oslo Contract & Furniture Fair er et mødested for alle, der arbejder på projektmarkedet. Visionen er at blive Norges førende mødested for skandinavisk design, møbler og interiør og den vigtigste arena for branchen.

Det nye koncept har sin egen hal tilpasset målgruppen, hvor man faciliterer, at projektmarkedet får et nyt og årligt mødested til at skabe kontakter, møde venner og nye samarbejdspartnere. Der vil også være separate arrangementer, workshops og inspirerende foredrag.

”Det er altid spændende at lancere nye koncepter, og det er meget glædeligt, at det lykkedes os at samle 50 aktører fra branchen sidste efterår”, siger Kathrine Jansen, direktør for Oslo Contract & Furniture Fair.  ”Vi fik rigtig god feedback fra flere deltagerne, og vi glæder os til at se både nye og gamle spillere til efteråret igen”. 

Lige nu arbejdes på en videreudvikling af konceptet og man vil blandt andet opstille en scene med forskellige debatter og foredrag specielt tilpasset branchen. 

Åbningstiderne denne gang vil være de samme som for Oslo Design Fair.

”Oslo Contract & Furniture Fair er et mødested for arkitekter, projekthandlere, store og små virksomheder, ejendomsselskaber, indretningsarkitekter, bloggere og andre, der arbejder i branchen inden for projektmarkedet”, siger salgscheferne Aino Gjems, Ida Kristiansen og Anna Zieniewicz.  ”Her samler vi udstillere inden for kategorier som gulve, overflader, møbler, belysning, ude- og indeklima for at nævne nogle få”.

De kan desuden fortælle, at spydspidser som Fredericia, Louis Poulsen, Heymat, Fogia, Hay, Grohe, Herman Miller, Hjelle, Le Klint og Varier var nogle af udstillerne i efteråret 2022. Oslo Contract & Furniture Fair afholdes hvert år på NOVA Spektrum, Lillestrøm i uge 35.
-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere