04.02.2022  |  Interior  |  Belysning

Organisk skønhed

I mødet mellem de karakteristiske farver og glassets enkle form, er Lucie Hurricane fra Stelton skabt til en moderne indretning. Når lysets flamme danser bag glasset, skabes et fint og behageligt lys i rummet. 

Lucie er produceret i den slidstærke glastype borosilikat i flere smukke farver, med inspiration fra naturen; ”Amber’ som rav”, der har ligget i havet i tusinder af år, ”Azure’’ som havets dybblå farve og ”Smoke” som røgen fra et nyligt slukket bål. 

Glasset er todelt, hvilket gør det let både at rengøre glasset og tænde for olielyset. Lucie kan bruges både udendørs og indendørs og har et enkelt og æstetisk udtryk, hvor farve og funktion får lov at være i centrum.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere