14.08.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Organisk glasdesign

Iittala præsenterer to nye designs, der er varianter fra Alvar Aaltos oprindelige kollektion af glasdesign fra 1936, en lille skål og en høj vase. 

Skålen i presset glas fås i et flot udvalg af Iittalas harmoniske og naturlige glasfarver og den nye størrelse, tilfører nye variationer til kollektionen. 

Den nye 220 mm høje vase er mundblæst og er en elegant tilføjelse til Iittalas omfattende vasekollektion, vasen fås også i et stort udvalg af Iittalas farver. Vasen er en variant af en lignende høj vase i Alvar Aaltokollektionen fra 1936. 

www.iittala.com  

Formland: Hal G, stand 5610 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere